Vi tar ett helhetsgrepp över företagets försäkringar, ekonomi och administration. Vi kontrollerar och ger råd om redovisningen, placering av likvida medel, försäkringar, skatter och juridiska avtal.

Ägare & VD

Peter Fjällborg

Jag har 14 års erfarenhet som ekonomisk rådgivare.  När man hjälper ett företag att placera pengar är det viktigt att man kan analysera inte bara “vad” som är en bra placering utan även “när” man behöver använda pengarna. Jag är en Swedsec-licensierad värdepappersmäklare med en Ekonomie Magisterexamen i grunden.

Kontakt mig på telefonnummer: 070-353 68 33

Redovisningskonsult

Pernilla Fjällborg

Pernilla är utbildad inom Ekonomi vid Gävle Högskola och har en utmärkt förmåga att snabbt överblicka företagets redovisning och rätta till de fel som har blivit. Har du problem med din bokföring ska du prata med Pernilla.

Kontakt mig på telefonnummer: 073-069 12 08

Redovisningskonsult

Tina Oja

Tina jobbar med löpande redovisning, löner och bokslut. Du hittar henne i vårt första kontor när du besöker oss. Tina kan hjälpa dig med löpande redovisning, löner och avstämningar.

Kontakta Tina på telefonnummer: 073-073 22 67

Redovisningskonsult

Lotta Eriksson

Lotta gillar människor och visar ett genuint intresse för just dig. Lotta har tidigare arbetat med just människor och hennes uppdrag i företaget är att assistera dig så att du får bästa möjliga råd för din verksamhet.

Kontakta mig på telefonnummer: 070-257 33 33

Redovisningsassistent

Victor Norrblom

Victor är vårt senaste tillskott och honom möter du i vårt första kontor. Victor möter du oftast när du ska hämta eller lämna material hos oss.

Kontakta Victor på telefonnummer: 070-382 55 35